လမ်းညွှန် Open Colorfulia Colorfulia အသုံးပြုပုံ၊ လုပ်နိုင်သည်များနှင့် နောက်ဆုံးသတင်းများ လမ်းညွှန်။

ထုတ်ဝေမှတ်စုများ

Colorfulia Guide နှင့် Sensitive အကြောင်းအရာ ပေါ်ပုံကို အပ်ဒိတ်လုပ်ခဲ့သည်

၂၀၂၆ ခုနှစ် သြဂုတ် ၂၅ ရက် ထုတ်ဝေမှုတွင် ဝန်ဆောင်မှု နားလည်ရန် Colorfulia Guide ကို စတင်ခဲ့သည်၊ Sensitive ပို့စ် ပေါ်ပုံ ကို ပြင်ဆင်ခဲ့သည်၊ Support တွင် Sensitive နှင့် တားမြစ်ထားသော ပို့စ် ဥပမာများ ထည့်ခဲ့သည်၊ ဆက်စပ် ပြဿနာများကို ဖြေရှင်းခဲ့သည်။

လုပ်ဆောင်ချက် အသစ်များ

Sensitive ပို့စ်နှင့် Space များ ပေါ်ပုံ ပြင်ဆင်ခြင်း

Sensitive ပို့စ်နှင့် Space များ သင့်ထံ မည်သို့ ရောက်ပြီး မည်သို့ ပေါ်သည်ကို ထိန်းချုပ်သော ဆက်တင်များ ထည့်ခဲ့သည်။ မကြည့်လိုပါက အကောင့် ဆက်တင်တွင် “Allow sensitive content” ကို ပိတ်ပါ—Sensitive ပို့စ်နှင့် Space များ တွေ့ရန် ခက်လာသည်။ ကြည့်လိုပါက အကောင့် ဆက်တင်တွင် ကြည့်ရှုခွင့် ပေးပါ၊ ထို့နောက် Home နှင့် ရှာဖွေမှုတွင်—မှုန်ဝါးနှင့်အတူ—ပေါ်နိုင်ပြီး ရှာဖွေမှုတွင် include / exclude / only ရွေးနိုင်သည်။

※ ဤထုတ်ဝေချိန်တွင် ကြည့်ရှု ဆက်တင်သည် ဖွင့် ဖြစ်သည်။ အကောင့် ဆက်တင်တွင် အချိန်မရွေး ပြောင်းနိုင်သည်။

ပိုမိုဖတ်ရန်: Sensitive ပို့စ်နှင့် Space များ ပေါ်ပုံ ပြောင်းသွားသည်။ သတ်မှတ် အဆင့်များအတွက် Support တွင် အကောင့် ဆက်တင် ကို ကြည့်ပါ။

တိုးတက်မှုနှင့် ပြောင်းလဲမှုများ

Colorfulia Guide ယခု လွှင့်တင်ပြီး

Colorfulia Guide (ဤဆိုက်) ကို စတင်ခဲ့သည်—getting started၊ လုပ်ဆောင်ချက် ရှင်းပြချက်များနှင့် ထုတ်ဝေ မှတ်စုများ ဖတ်နိုင်သည်။ အက်ပ် ဘေးဘက် မီနူးမှ အချိန်မရွေး Guide ဖွင့်ပါ။

ပိုမိုဖတ်ရန်: Colorfulia Guide ယခု လွှင့်တင်ပြီး

ပို့စ်တင် ဥပမာများ ထည့်ခြင်း

ပို့စ်မတင်မီ ဆုံးဖြတ်ရန်—Sensitive အမှတ်အသား လိုမလို၊ သို့မဟုတ် လုံးဝ မတင်ရ—Support ဆောင်းပါးတွင် အထွေထွေ / Sensitive / တားမြစ် နယ်နိမိတ်ကို မှတ်တမ်းတင်ခဲ့သည်။

ပိုမိုဖတ်ရန်: ပို့စ်တင် ဥပမာများ ထည့်ခဲ့သည် နှင့် Support တွင် Sensitive နှင့် တားမြစ်ထားသော အကြောင်းအရာ ဥပမာများ

ပြင်ဆင်မှုများ

Friend ဖြုတ်လျှင် ၁:၁ ချတ် ပိတ်သည်

တစ်ဦးကို Friend ဖြုတ်သောအခါ သူတို့နှင့် သင့် ၁:၁ ချတ် လည်း ပိတ်သည်။ ချတ် စာရင်းမှ ပျောက်သွားပြီး အရင် မက်ဆေ့ချ်များ မြင်ရတော့မည် မဟုတ်။

နောက်မှ Friend ပြန်ဖြစ်လျှင် ချတ် အသစ် စတင်သည်—အရင် စကားပြောများ မပါလာ။ အဆက်အသွယ် လုံးဝ ရပ်ရန် Block ကို အရင်အတိုင်း သုံးနိုင်သည်။

အဆင့်များအတွက် Support တွင် အသုံးပြုသူများ ရှာပြီး Friend ဖြစ်ရန် ကို ကြည့်ပါ။

ထုတ်ဝေမှတ်စုများ · လမ်းညွှန် ပင်မသို့ ပြန်ရန်