មគ្គុទ្ទេសក៍ Open Colorfulia មគ្គុទ្ទេសក៍អំពីរបៀបប្រើ Colorfulia អ្វីដែលអ្នកអាចធ្វើ និងព័ត៌មានថ្មីៗ។

សេចក្តីប្រកាស

របៀបដែលការបង្ហោះ និងទំរង់ Sensitive បង្ហាញបានផ្លាស់ប្តូរ

យើងបានកែសម្រួលរបៀបចាត់ប្រភេទ និងបង្ហាញមាតិកា ដើម្បីគោរពទាំងមនុស្សដែល ចង់ឃើញ ឬបង្ហោះ ការបញ្ចេញមតិ Sensitive និងមនុស្សដែល ចូលចិត្តមិនឃើញ

មាតិកាហាមឃាត់—ដូចជាការបង្ហាញសរីរាង្គភេទ ឬការពណ៌នាអំពើផ្លូវភេទ—នៅតែមិនអាចបង្ហោះបាន ទោះការកំណត់ភាពមើលឃើញយ៉ាងណាក៏ដោយ។ លើសពីនោះ អ្នកអាចជ្រើសបានច្បាស់ជាងអំពី នរណាដែលមាតិកាឈានដល់ និង របៀបអនុវត្តស្លាកដែលត្រូវការការប្រុងប្រយ័ត្ន

ហេតុអ្វីយើងធ្វើការផ្លាស់ប្តូរនេះ

មុននេះ មិនមានការបដិសេធសម្រាប់មនុស្សដែលចូលចិត្តមិនឃើញមាតិកា Sensitive ទេ ដូច្នេះការបង្ហោះដែលត្រូវការការប្រុងប្រយ័ត្ននៅតែអាចលាយចូល Home និងការស្វែងរក។ ការត្រួតពិនិត្យអាចមានអារម្មណ៍តឹងរ៉ឹងជាមធ្យោបាយជៀសវាងការប៉ះពាល់ដោយមិនរំពឹង ដែលធ្វើឱ្យការបង្ហោះពិបាកផងដែរ។

លើកនេះ យើងបានបន្ថែមវិធីសម្រាប់មនុស្សដែល ចូលចិត្តមិនឃើញ មាតិកា Sensitive ឱ្យបិទការមើលក្នុងការកំណត់គណនី និងវិធីសម្រាប់មនុស្សដែល ចង់ឃើញ ឱ្យទទួល និងមើលបាន។

របៀបដែលការបង្ហោះ និងទំរង់ Sensitive បង្ហាញ

ប្រសិនបើអ្នកចូលចិត្តមិនឃើញមាតិកា Sensitive

នៅពេលចេញផ្សាយនេះ «អនុញ្ញាតមាតិកា Sensitive» ក្នុងការកំណត់គណនីគឺ បើកតាមលំនាំដើម (ការបង្ហោះ Sensitive អាចឈានដល់អ្នក)។ ប្រសិនបើអ្នកចូលចិត្តមិនឃើញពួកវា បិទការមើលក្នុងការកំណត់គណនី។

នៅពេលបិទ ការបង្ហោះ Sensitive និងទំរង់ដែលសម្គាល់ថារួមបញ្ចូលមាតិកា Sensitive លែងបង្ហាញក្នុងបញ្ជី ដូចជាការស្វែងរក និងការណែនាំ។

ការបង្ហោះពីមនុស្សដែលអ្នក បាន Follow រួច ឬទំរង់ដែលអ្នក បាន Bookmark នៅតែអាចបង្ហាញក្នុងមតិព័ត៌មាន និងផ្ទៃស្រដៀង ជាមួយរូបភាព និងវីដេអូព្រិល (unfollow ឬលុប Bookmarks ប្រសិនបើអ្នកចង់ឱ្យពួកវាឈប់)។

ប្រសិនបើអ្នកចង់មើល ឬបង្ហោះមាតិកា Sensitive

នៅពេលចេញផ្សាយនេះ ការអនុញ្ញាតមើលគណនីគឺ បើកតាមលំនាំដើម។ ដោយគ្មានជំហានបន្ថែម ការបង្ហោះ និងទំរង់ Sensitive រួចហើយរួមបញ្ចូលនៅ Home និងការស្វែងរក (រូបភាព និងវីដេអូនៅតែចាប់ផ្តើមព្រិល ដូចមុន)។ នៅពេលស្វែងរកការបង្ហោះ អ្នកប្រើ ឬសហគមន៍ អ្នកអាចជ្រើសរួម / មិនរួម / បង្ហាញតែលទ្ធផល Sensitive។

ការកំណត់ Sensitive កម្រិតការបង្ហោះ

នៅពេលការបង្ហោះត្រូវការការប្រុងប្រយ័ត្ន សម្គាល់វាជា Sensitive នៅការបង្ហោះនោះ ដូចមុន។ នោះធ្វើឱ្យពិបាកឈានដល់មនុស្សដែលបានបដិសេធ ហើយស្លាកវាសម្រាប់មនុស្សដែលចង់ឃើញ។

ការកំណត់ Sensitive កម្រិតទំរង់

ម្ចាស់ទំរង់អ្នកប្រើ ឬសហគមន៍ដែលចង់បញ្ជូនមាតិកា Sensitive យ៉ាងសកម្មអាចប្រកាសដោយខ្លួនឯងថាទំរង់រួមបញ្ចូលមាតិកា Sensitive ក្នុងការកំណត់ប្រវត្តិរូប។ ផលប៉ះពាល់រួមមាន៖

  • ការបង្ហោះក្នុងទំរង់នោះត្រូវបានចាត់ទុកជា Sensitive ដូច្នេះអ្នកមិនចាំបាច់សម្គាល់ការបង្ហោះនីមួយៗជា Sensitive
  • ទំរង់កាន់តែ ងាយរក ក្នុងការស្វែងរក និងផ្ទៃស្រដៀងសម្រាប់មនុស្សដែលចង់មើលមាតិកា Sensitive (អ្នកអាចសម្គាល់ពួកវាដោយផ្លាក និងសញ្ញាពាក់ព័ន្ធ)

ការកំណត់ និងព័ត៌មានលម្អិតបន្ថែម

សេចក្តីប្រកាស · ត្រឡប់ទៅទំព័រដើមមគ្គុទ្ទេសក៍